Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Téli praktikák

2011.11.25
A sétákhoz a kutyaruha ilyenkor kötelező darab. Az aktuális időjárás függvényében döntsd el, hogy milyet adsz kedvencedre. Enyhébb időben a kutyapulóver is elegendő, fagyos napokon viszont már elkell a kutyakabát. A kutyakabát nemcsak melegít, hanem megvédi csivavád bundáját a nedvességtől és sártól. Ha még így is fázna kedvenced, a kabát alá adj rá overállt, ami a lábszárait is védi. Kutyacipővel is megpróbálkozhatsz, bár a tapasztalat azt mutatja, hogy nehezen viselik el a kutyák, mivel jelentősen megnehezíti a mozgást. 

1409508127_5118c06cc8.jpg

 
A séták előtt kenj a tappancsára kifejezetten kutyáknak gyártott krémet, mely megvédi a sózott utak okozta felmaródásoktól, és a kiszáradástól. Séták után a lábát tiszta meleg vízzel mosd le. Ez eltávolítja a rátapadt sarat, illetve sót, és felmelegíti kedvenced lehűlt lábacskáit is. 

 

dog-paw-care-paws1.jpg

 

 
Közös otthonotokban is kedveskedhetsz kutyusodnak egy pihe-puha, meleg fekhellyel, vagy pokróccal. A legjobbak ilyenkor a szőrmés, vastag bújózsákok, melyek nemcsak kényelmes és meleg fekvőhelyet biztosítanak csivavádnak, de alkalmasak a már meglévő fekhely és hordozótáska téliesítésére is. Kutyusod biztos nagyon fogja értékelni, és a séták után boldogan veti majd bele magát meleg ágyacskájába. 

csivava-kutya-fekhely-meleg-bujozsak.jpg

 
Finom, pocit melengető falatokkal is fedobhatod kutyusod kedvét a hideg, téli napokon. A recept nagyon egyszerű, vásárolj bármilyen darált húst, tedd bele egy edénybe, önts rá annyi vizet, hogy épp ellepje, és főzd meg benne a húst. A megfőtt húst még melegen (de ne forrón!), a levével együtt tálald. 

bb3.jpg

További képek a képgalériában!

 

A mappában található képek előnézete Praktikus téli kutyafelszerelések

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.